ÜDVÖZLÜNK A VAGHEGGI WEBÁRUHÁZBAN, VÁLOGASS FITOKOZMETIKAI, TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI TERMÉKEINKBŐL×
Az emberek
Főoldal

A professzionalítás számunkra vállalatunk legfontosabb alapköve. A Vagheggi filozófiája Olaszországban a gyártás során a folyamatos kutatás, fejlődés, innováció és tapasztalatcsere partnereikkel. A mi feladatunk itt Magyarországon pedig, hogy hitelesen közvetítsük ezt a szemléletet és maximálisan kiszolgáljuk ügyfeleinket az ő igényeiknek megfelekően.


ALESSANDRO FARINA vagyok, a Vagheggi Kft. ügyvezető igazgatója és résztulajdonosa.

1992-ben költöztem Magyarországra, ahol egy jól ismert angol tanácsadó cégnél kezdtem meg szakmai karrieremet külföldi befektetők támogatásával. 1995-ben alapítottam meg az ITL Group Kft. tanácsadó céget, ahol nagyszámú magyarországi befektetéshez asszisztáltunk már, így kerültem kapcsolatba a Vagheggivel is mikor a magyarországi nyitást tervezték. Az évek során a kíváló munkakapcsolat sikeres üzleti partnerséggé alakult át.

A munkámon kívül részt veszek számos Klub és Egyesület életében. A Rotary Internationaltől "Paul Harris Fellow" díjat kaptam, az olasz – magyar gazdasági kapcsolatok ápolásáért tett tevékenységekért pedig az egyik legmagasabb olasz állami kitüntetést, „Ufficiale”, az Olasz Köztársaságtól .


Ács Barbara vagyok, a Vagheggi Kft. operatív, kereskedelmi és marketing vezetője.

2015 óta dolgozom a Vagheggivel mint külsős tanácsadó. Az évek folyamán egyre szorosabbá vált a munkakapcsolat és ezzel párhuzamosan a szerelem a cég termékei és filozófiája iránt. #ilovevagheggi 

Legnagyobb örömömre mára már teljes jogú tagja lettem ennek a fantasztikus csapatnak, elsődleges feladatom a vállalat operatív és pénzügyi irányítása.

Alessandroval több, mint 15 éve dolgozunk együtt különböző projektek és magyarországi beruházások megvalósításán, de úgy érzem, hogy munkakapcsolatunk itt tudott kiteljesedni igazán.

 


Papp Mónika vagyok, a Vagheggi Kft. szakmai és képzési vezetője.

Közgazdász és kozmetikus végzettséggel is rendelkezem. Több mint 14 éve dolgozom a Vagheggi márkával, ami szerelem volt az első látásra és ez azóta is töretlen.

Büszke vagyok rá, hogy ezt a márkát képviselhetem, mert a Vagheggi professzionális termékei által mindenkinek személyre szabottan tudok segíteni abban, hogy jobban érezze magát a saját bőrében!

A Vagheggi elsődlegesnek tartja partnerei szakmai fejlődését, ami egyben sikeres vállalkozóvá is teszi őket, nagy örömömre szolgál, hogy szakmai vezetőként segíthetek ebben.Szeretnénk hinni, hogy partnereinknek, a szépségipari szakembereknek egyedülálló szolgáltatást nyújtunk a piacon Beauty & Business Managereinken keresztül. A területileg illetékes képviselőink nem csak az értékesítésért felelnek, hanem személyre szabottan segítik ügyfeleiket eligazodni mind a szakmai információkban, mind a vállalkozói lét nehézségeiben is. Szakmai és üzleti képzéseink után segítik a résztvevőket az ott hallottak alkalmazásában, saját üzletük fejlesztésében.

Válassza ki területileg illetékes Beauty & Business Managerünket és ismerkedjen meg vele részletesebben.Bemutatótermünkben és képző központunkban is várjuk szeretettel az érdeklődöket. Itt minden szakember közelebbről megismerkedhet termékeinkkel, részt vehet szakmai és üzleti továbbképzéseinken, illetve tájékoztatást kaphat az együttműködési lehetőségekről.

 Ha kérdése van keresse front office managereinket elérhetőségeinken!

Kiss Bernadett: továbbképzések, webáruház

Sárossy-Csendes Zsuzsa: számlázás, webáruház