Veled is előfordult már, hogy egyszerűen szeretted volna lecserélni a bőröd? Képzeld el, velem igen!

De amióta a Vagheggi Primissima bőrmegújító kúráját csinálom, nem jut ilyen az eszembe.

A vendégeim pontosan tudják, hogy bevezetés előtt saját bőrömön szeretem tesztelni az új termékeket. Ilyenkor irány Budapesten a  Vagheggi továbbképzése, hogy minél hamarabb megismerjem, megtapasztaljam és alkalmazzam a tanultakat. Amikor hazaérve azt mondja a családom “Anya, milyen szép vagy!”, nincs kérdés bennem és tudom, hogy milyen érték került újra a kezembe. Így volt ez a Primissima termékcsalád bevezetésénél is. Ez egy éve történt. Azóta sokan alkalmazzuk ezt az innovatív bőrmegújító programot, mely dupla hatást garantál a bőrnek, megújítja a bőrképet és újjáépíti a bőrszövetet.

Azok a vendégeink, akik végig csináltak már egy legalább 4 alkalmas kúrát, megtapasztalhatták a Primissima kezelések jótékony hatását. Alig várják az őszi és téli időszakot, mivel a fényvédelemre oda kell figyelni! Az viszont tévhit, hogy egy hámlasztó kozmetikai beavatkozás után a bőr kipirosodik, hámlik és még “az utcára sem lehet kimenni.  A Primissima kezelés során nincs semmilyen kellemetlen érzet, nincs hámlás és még csak ki sem pirosodik a bőr. Megsúgom, csak napról-napra szebb lesz.

A hámlasztás nem terheli a bőrt, megőrzi annak egészségét, a foltok elhalványulnak, a ráncok kisimulnak, a bőrhibák fájdalmas beavatkozás nélkül tűnnek el. Ez a kezelés nagyon nagy figyelmet és szakértelmet igényel, de hidd el, jó kezekben vagy nálunk. A tökéletes eredmény érdekében odafigyelünk a folyamatra és természetesen Rád!

A Vagheggi azokra is gondolt, akiknek kevés ideje van a szépítkezésre, ezért alkotta meg a Primissima korongokat, melyekkel az arcbőr otthoni hámlasztása sosem volt még ilyen egyszerű! De a tökéletes eredmény és a biztonságos használat érdekében, keress fel egy Vagheggi kozmetikust, aki szívesen segít neked!

Mátravölgyi Gabi, hatékony kommunikáció nagykövete -@Gabriella “Vagheggi” Bio-Fitokozmetika