Felejtsd el azt, amit eddig a testápolókról gondoltál! A Vagheggi innovatív testhabjai eltérnek az eddig a köztudatban megszokott szokásos testápolóktól!

Három innovatív szérum hatású testhab: hidratáló, tápláló és nyugtató hatással, minden bőrtípusra alkalmazható.

  • extra könnyű textúrák: olyan simogató, mint egy hab és olyan hatékony, mint egy szérum,
  • új érzés, ami azonnali puhaságot és komfort érzést nyújt,
  • az azonnali felszívódás garantált-szérum hatás!
  • hidratál, bársonyos érzést nyújt és nincs semmilyen ragacsos érzés,
  • háromféle testhab, ami a napi bőrápolást segíti különböző igényekre választ adva.

MISS HYDRA- hidratáló testhab

Válaszd Miss Hydrát, ha száraz és dehidratált a bőröd, ha extrém puhaságra vágysz.

A Hamamelis virginiana- csodamogyoró a fő hatóanyaga a testhabnak, sebgyógyító, védő és puhító hatása van, ideális a száraz és dehidratált bőrre. További hatóanyagok:Karité vaj tápláló hatással, édes mandula olaj a bőr öregedése ellen, Aloe vera regeneráló hatással, E-vitamin antioxidáns hatással.

MISS CALM-bőrnyugtató hatású testhab

Válaszd Miss Calmot, ha érzékeny a bőröd és esetleg törékenyek a hajszálereid is, ha extrém gyengédségre vágysz. A termék fő hatóanyaga a Vaccinium Myrtillus-fekete áfonya, nyugtató, védő és antioxidáns hatású, a törékeny hajszálerekre is kiváló és a kifejezetten érzékeny bőrökre is. További hatóanyagok: Karité vaj tápláló hatással, édes mandula olaj a bőr öregedése ellen, Aloe vera regeneráló hatással, E-vitamin antioxidáns hatással.

MISS ENERGY- tápláló hatású testhab

Válaszd Miss Energyt, ha ha vitalitásra és rugalmasságra van szüksége a bőrödnek, ha extrém bőrtáplálásra vágysz.

A termék fő hatóanyaga a Crambe abyssinica - abesszin tátorján magjából hideg sajtolással kivont olaj. Ez a növény ellenálló az afrikai szavannák időjárása ellen is, a bőrnek intenzív táplálást biztosít. Ideális azoknak a bőröknek, akiknek vitalitásra és rugalmasságra van szükségük. További hatóanyagok: Karité vaj tápláló hatással, édes mandula olaj a bőr öregedése ellen, Aloe vera regeneráló hatással, E-vitamin antioxidáns hatással.