MIT JELENT A BOOSTER? EGY SPECIÁLIS ÚJ VAGHEGGI TECHNOLÓGIA = TURBÓ FOKOZATÚ HATÓANYAGBEVITEL

A CÉL: még nagyobb hatékonyság és új intenzív hatásfok a testápolásban.

✓ A Vagheggi boosterek egy innovatív polimert tartalmaznak. Ez az innovatívpolimer képes nagyon magas koncentrációjú hatóanyagok tárolására, elégnéhány csepp belőle, és azonnal mélyre szívódnak a hatóanyagok.

✓ Ragyogóvá és simává teszik a bőrt, és a speciális bőrproblémákat is nagyhatásfokkal képes kezelni (helyi zsírlerakódás, rugalmatlan, tónustalan bőr,cellulit, ödéma)

✓ A booster használata a bőr befogadóképességét is nagymértékben növeli, így a testápolás során használt következő termékek hatóanyagaira is befogadóképesebbé válik a bőr. Pl. ha egy testápoló előtt alkalmazzuk.

✓ A Vagheggi booster szisztémája egy „fly to stay” polimert, egy vivőanyagkoktélt és vazoaktív hatóanyagokat tartalmaz.

Hogyan kell a boostert használni?

✓ Néhány csepp boostert be kell masszírozni a felszívódásig, és helyileg a speciálisbőrproblémára kell alkalmazni minden nap. 

Hogyan válasszunk boostert?

✓ A bőr igényeit vegyük figyelembe, a boosterek azonnali energiát adnak, mélyen hidratálnak, és visszaadják a bőr ragyogását, feszesítenek, és még hatékonyabbá teszik a további testápoló termékek felszívódását, amik a cellulit, a helyi zsírlerakódást kezelik vagy feszesítenek.

A termékek textúrája

✓ Könnyű, gyors felszívódású és esszenciális.

✓Kiváló kiegészítő termékei a Vagheggi testápoló termékeinek. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nikkel tesztelt.

Fuoco Plus booster- Fogyasztó és cellulit csökkentő hatás

Turbó fokozatú fogyasztó és alakformáló hatás, használható a helyi zsírlerakódások és a cellulit ellen, és bőrfeszesítő hatása is van. A Fuoco Plus termékek kiegészítője lehet. Aktív molekulák: booster szisztéma, hőhatás fokozó aktivátor, harmatfű kivonat, fekete rózsa, réti füzény, sodium hialuronat, niacinamid kapszulába zárva.

✓ Egy új technológia, ami a használat közben egy kellemes hőérzetet okoz és fokozza a hatékonyságot.

✓ Természetes kapszulák, amik a niacinamidot szállítják, ez egy B vitamin származék, segíti a bőr rugalmasságát fokozni és a bőrképet javítani.

✓ Az aktív hatóanyagok mélyre jutnak és intenzív hatást fejtenek ki a cellulit és a zsírlerakódás ellen.

✓ Elősegíti a további testápoló termékek még hatékonyabb felszívódását. (Fuoco Plus és Moonstone testápoló)

Sikelia Booster body lift – bőrfeszesítő hatás

Turbó fokozatú feszesítő hatás. Kiváló az egész testen, kifejezetten javasolt a tónusát, rugalmasságát vesztett területeken, pl. karok, has, belső comb) de alkalmazható a nyak és toka területén is! Alakformáló és feszesítő hatás. Felerősíti a Sikelia termékek bőrfeszesítő hatását is. Azonnali lifting hatást eredményez. Aktív molekulák: booster szisztéma, polimer feszesítő hatással, kapor, citrusfélék Szicíliából.

✓ Egy természetes háló, ami segít a bőrnek feszesen maradni.

✓ Lifting hatás. Tonizáló hatás.

✓ Elősegíti a további testápoló termékek még hatékonyabb felszívódását. (Sikelia bőrfeszesítő testápoló és mellfeszesítő szérum)

Sinecell Booster Crio gel for legs – hűsítő és ödémacsökkentő lábzselé

Teljeskörűen ápolja a lábakat, ödéma csökkentő, frissítő, keringésjavító hatása van és a cellulit ellen is jótékony. Intenzív frissítő és hűsítő érzést kölcsönöz a lábaknak. A nap bármely szakaszában használható, utazáshoz is, azonnal komfort érzetet nyújt, a bokától felfelé masszírozva használjuk. Aktív molekulák: vadgesztenye, mentol, jania rubens alga, sodium hialuronat.

✓ Specifikus hatás a komfort érzetért és a mikrokeringés védelméért.

✓ Ödémacsökkentő hatást is kifejt.

✓ Nagy segítség lehet annak is, aki magas sarkú cipőt használ, vagy sok órát áll, túlsúly esetén is könnyíti a lábak terheltségét és a nagy melegben is komfort érzetet nyújt.

✓ Gyors és könnyű a használata, férfiak is használhatják

✓ Hosszan tartó friss érzést nyújt.